BENU in het nieuws

·

19 maart 2018

Onze website is vernieuwd!

Welkom op de nieuwe website van BENU Apotheek. Op deze nieuwe website vindt u praktische en interessante informatie over uw gezondheid, medicijnen, hulpmiddelen en aandoeningen, zoals griep, diabetes of hooikoorts. Ook kunt u ervaringen en tips lezen van onze klanten en medewerkers.

U kunt bij ons ook terecht voor:

  • De Herhaalservice: wanneer u voor langere tijd medicijnen gebruikt.
  • De Afhaalservice: medicijnen afhalen op een andere locatie of buiten onze openingstijden.
  • Persoonlijk advies: we zijn er voor al uw vragen over medicijnen en het gebruik hiervan.
  • Kwalitatieve zorg: we controleren samen met uw huisarts uw medicijngebruik.

Wilt u weten welke services uw apotheek aanbiedt? Zoek uw BENU apotheek en bekijk welke services en diensten uw apotheek aanbiedt.

1 januari 2018 

Januari: Onze zorgtarieven voor 2018

De zorgtarieven voor 2018 van uw BENU Apotheek zijn bekend. U vindt deze in onderstaande tabel. Combinaties van verschillende zorgprestaties zijn ook mogelijk.  

Daarnaast kan uw BENU Apotheek u altijd inzicht bieden in de prijzen van uw medicijnen. Vraag er gerust naar in uw BENU Apotheek. 

12 oktober 2017

BENU wint KNMP-zorginnovatieprijs

BENU Apotheek heeft de KNMP – zorginnovatieprijs gewonnen met de Medicatie Controle App met elektronische toedienregistratie (ETDR). Tijdens het KNMP Najaarscongres reikte de voorzitter van de jury Sijtze Blaauw vandaag de prijs ter waarde van €10.000 euro uit aan Brocacef Groep, Boomerweb en Sensire.

Een aantal maanden geleden startte Brocacef /BENU samen met Boomerweb een pilot om de werking van de app te testen bij thuiszorgorganisatie Sensire en BENU Apotheek Eibergen. Door het Apotheek Informatie Systeem (AIS) van de apotheek te koppelen aan een app worden de papieren toedienlijsten, bedoeld voor de thuiszorgprofessional, vervangen door een actuele, digitale lijst. De app verbetert de medicatieveiligheid en maakt tijd vrij voor zorg: zowel de apotheek als thuiszorg krijgt meer tijd voor echte zorgtaken. De terugkoppeling over de werkelijke toedieningen die de apotheker met de nieuwe oplossing ontvangt, draagt bij aan een betere zorgverlening.

17 juni 2016 

Mediq apotheek heet voortaan BENU Apotheek

Hoewel we een nieuwe naam hebben, kunt u van ons de service en dienstverlening verwachten die u van ons gewend bent: 

  • Kwalitatieve zorg: we controleren samen met uw huisarts uw medicijngebruik.
  • Persoonlijk advies: we zijn er voor al uw vragen over medicijnen en het gebruik hiervan.
  • Herhaalservice: wanneer u voor langere tijd medicijnen gebruikt.
  • Afhaalservice: medicijnen afhalen op een andere locatie of buiten onze openingstijden.

Wilt u weten welke services uw apotheek nog meer aanbiedt? Zoek uw BENU apotheek met de apotheekzoeker en bekijk welke services uw apotheek biedt.